Barček ste nam prav vi pomagali napolniti s “retro” stoli, počasi smo mi poskrbeli za bolj razširili ponudbo, da se čim bolj približamo vašim željam, manjkala je le pika na I – BARVE.  Da bi bilo vse čim bolj profesionalno smo h kreiranju nove podobe barčka povabili BOJANO REPOŠA, arhitektko in oblikovalko, in takoj ko nam je predstavila svoje ideje, smo vedeli, da je to to. Iz osnutkov in skic je Bojana skrojila novo obleko in z njo zadela samo bistvo Grif bara – plezanje (grifi) in zabavo (glasbo).

Za “risanje po stenah” so poskrbeli v podjetju Enprint d.o.o. (www.enx.si), kjer so mojstri v sestavljanju odličnih kreacij na stene s pomočjo nalepk.

Bojana je tudi “kriva” za naše “pijane”oglasne deske, kažipot do dvoran oz. usmerjevalne table, novo omaro za plezalno robo in še si ne da miru ter že snuje nove popestritve lokala – barvne blazine za bolj udobno sedenje v barčku in drugod po centru, katalog (cenik) naše ponudbe, da se boste lažje odločili in še nekaj super idej ima v rokavu. Mi se že veselimo!