V zadnjih mesecih najbolj intenzivno na projektu Plezalnega centra Ljubljana (če ne upoštevamo gradbincev, ki v teh dneh zaključujejo še zadnje detajle na objektu) dela sedmerica zagnancev. To smo: Matjaž, Matjaž/Jerry, David/Dave, Nina, Metka, Tina in Urša. Tuhtamo, premlevamo, viharimo in se strinjamo oz. tudi ne strinjamo o tem, kaj vse bi ponudili obiskovalcem plezalnega centra.

Odločitev, da se prvič predstavimo v Kranju je bila sprejeta povsem soglasno. Vsi smo se strinjali, da je enkrat treba začeti in kaj je lahko bolj primernega za začetek prodaje vstopnic kot finale svetovnega pokala v športnem plezanju v Kranju. Postorjeni kot sedem palčkov in oblečeni po najnovejši plezalski modi (hahahaha) oz. v najnovejših “dresih” plezalnega centra (res nas ni bilo moč spregledati) smo prav v Kranju prvič javno predstavili ekipo zagnancev, delili natančne informacije o bodočem centru in ponudili možnost nakupa vstopnic po še dodatno znižanih predprodajnih cenah. Dave, ki največ časa preživi v centru, kjer navdušeno, zagnano in zelo profesionalno s svojo zvesto ekipo postavljavcev, “šraufa” smerce v plezalnih dvoranah, je posebej za Kranj posnel tudi video o nastajanju centra s povsem “frišnimi” podobami skoraj dokončane balvanske dvorane, dizajnersko opremljene 😉 male plezalne dvorane in z impozantnimi “previski” v veliki plezalni dvorani. Glede na odzive, vam je videno očitno všeč, kar nas izjemno veseli.

Priznamo, malce smo bili na trnih, kako bomo to izvedli, kako bo vse skupaj izpadlo, ampak na koncu smo bili zelooo zadovoljni. Kako ne bi bili, saj biti v Kranju v družbi najboljših plezalcev na svetu in v družbi vseh vas, ki vas bomo kmalu lahko povabili na obisk, res ni kar tako. 🙂