Najboljši plezalni dirkači so …

Druga plezalna dirka na naših stenah se je končala tako kot je treba – vse nagrade so našle svoje srečne lastnike, ki so si jih prigarali s plezanjem. Zagreto se je v napad na nove smerce v Veliki dvorani zapodilo 31 tekmovalcev in tekmovalk. Boj je bil v nekaterih kategorijah precej izenačen, predvsem med prvimi tremi, v nekaterih kategorijah pa ni bilo konkurence, prav zato še toliko večja pohvala tistim, ki ste v tekmi s samim seboj nesporni zmagovalci oziroma zmagovalke.

Nagrade* za najboljše na Rojstnodnevni plezalni dirki sva prispevala Plezalni center Ljubljana in trgovina Iglu šport. Nagradni sklad je bil v vseh kategorijah (M/Ž) enak, in sicer: Darilni boni Plezalnega centra Ljubljana (za 1., 2. in 3. mesto) + Bon Iglu šport (za 1. in 2. mesto)

V nekaterih kategorijah so imeli tekmovalci na nekaterih mestih enake točke in ker je bil ravno naš rojstni dan in ker smo bili res super volje, smo se odločili, da zagotovimo dve enakovredni nagradi za osvojeno mesto. Končni rezultati na prvih treh mestih so naslednji:

  • Kategorija 1. (od 18 do 30 let)

Mačke
1. Saša Vidmar
2. Jana Logar
3. Klara Kejžar

Mačkoni
1. Jan Šilar
2. Matevž Štular
3. Aljaž Pavšek in Tomaš Klimanek

  • Kategorija 2. (od 31 do 44 let)

Tigrice
1. Sabina Zorec
2. Vesna Pavlovič
3. Maja Vehab in Slavka Poje

Tigri
1. David Pavlovič
2. Nikola Klašnja Niks in Marko Mlakar
3. Ivan Vodopivec & Nenad Andželić

  • Kategorija 3. (od 45 let dalje)

Legende (ž)
1. Jana Kajžar

Legende (m)
1. Robi Hočevar
2. Marjan Kurent

  • Kategorija 4. (od 7b dalje)

Levinje
1. Katarina Kejžar

Levi
1. Matevž Pintar
2. Luka Grmovšek
3. Anže Varga

*Nagrada, ki jo podarja Plezalni center Ljubljana, velja za program polvodene vadbe ali vstopnice in jo je potrebno izkoristiti do 30. 06. 2015. Datum veljavnosti bona Iglu je zapisana na bonu. Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za denar.

Čestitke najboljšim! Vsem, ki ste sodelovali na dirki in se dobro borili z grifi, čestitamo za pogum in dober “fajt”.

Najboljše trojice pri otrocih in mladini

Na petkovi rojstnodnevni plezalni tekmi trojk otrok in mladine je bilo še bolj vroče. Prijavilo se je 21 ekip, trojk, z nadvse izvirnimi imeni, med njimi na primer Hobiti, Lizike, Smrkci, Grifi, Kokiji in še drugi mladi zagreteži, skupno kar 63 otrok. Mladeniči in mladenke so točke zbirali na novo postavljenih balvanih tako v Balvanski dovorani kot tudi v Mali dvorani. Predvsem v balvanski dvorani je bilo kot na mravljišču, vroče, glasno, polno navijanja in spodbujanja z vseh strani, nič manj energično ni bilo niti v mali dvorani, kjer so mali pajki, opice in pande lezli tako po nizki plezalni steni kot tudi na visoki plezalni steni, pod katere smo potisnili dodatne blazine. Super vzdušje, prav takšno kot smo si ga želeli za naš rojstni dan.

Darilne pakete z nagradami* za najboljše plezalne trojke na Rojstnodnevni plezalni tekmi za otroke in mladino od 4. do 18. leta smo prispevali Plezalni center Ljubljana, skupaj s partnerjema, Iglu šport in Lapis Bleaustone. Tudi med otroci je bil boj zelo tesen, zmagovalni troki pa kar dve in obe, oziroma vsi člani trojice, prejmejo enako nagrado. Nagrade za drugo mesto tako nismo podelili. Nagrajene trojke so:

1. mesto: 3x 10 obiskov za plezalni center + 3x Bon Iglu šport + 3x nagrada Lapis Bleaustone

LIZIKE (osvojene točke 43)

Liza Novak, 10 let
Žiga Zajc, 13 let
Nik Golej, 13 let

3 GRIFI (osvojene točke 43)

Dominika Kodra, 11 let
Aljaž Resnik, 12 let
Luka Jerman, 9 let

3. mesto: 3x 3 obiski za plezalni center + 3x Bon Iglu šport + 3x nagrada Lapis Bleaustone

PS DPČ ŠMARTNO (osvojene točke 32)

Kristina Rus, 16 let
Gašper Hauptman, 10 let
Bine Meke, 11 let

*Nagrado, ki jo podarja Plezalni center Ljubljana, je potrebno izkoristiti do 30. 06. 2015. Datum veljavnosti bona Iglu je zapisana na bonu. Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za denar.

Bravo, za super dosežke zmagovalnih trojk in pa vseh ostalih trojk, ki ste pridno lezli po naših stenah. Odlični se bili, poskrbeli ste za enkratno vzdušje in izjemno energijo. Hvala tudi vsem staršem in trenerjem, inštruktorjem, ki ste skrbeli, da so bile blazine na pravih mestih in dodatn spodbujali otoke, mladeniče in mladenke.

 

To je bil en super rojstni dan in zagotovo še kdaj ponovimo!

 

PLEZALNA DIRKA (Foto: Gašper Ošlaj)

TEKMA TROJKA (Foto: Plezalni ceter Ljubljana)