Vreme je tudi letos poskrbelo za pozitivno nervozo v ekipi Društva za razvoj plezalne kulture, ki je na naši zunanji steni v soboto, 25. maja 2024 organiziralo sklepno tekmovanje za zahodno ligo v sezoni 23/24. Tekmovanja se je udeležilo do sedaj rekordnih preko 330 tekmovalk in tekmovalcev iz 32 slovenskih plezalnih klubov oz. društev.

Slovenski podmladek je pokazal odlično plezanje, borben duh in en velik poklon vsem ter spodbudo za motiviran pristop k treningom. Za prihodnost našega športa se ni bati! Vse pohvale tudi vsem navijačem; staršem, trenerjem in starim staršem ter mimoidočim. Na trenutke se nas je slišalo zares daleč. Bravo mi!

Čestitke in veliko zahvalo za nesebično in požrtvovalno pomoč pri izvedbi tekme izrekam vsem sodelujočim članom, staršem naših članov in gostujoči glavni sodnici. Posebna zahvala gre ekipi postavljalcev, smeri so udeleženci in trenerji pohvalili, to pa je najpomembneje, da je zadovoljstvo tekmujočih veliko. Bilo nas je trideset sodelujočih, znova smo potrdili, da skupaj zmoremo razpihati nevihtne oblake in speljati petnajsturno tekmo z nasmeški na obrazih. Letošnja novost je bila peka palačink, za kar gredo zasluge ekipi staršev, ki so samoiniciativno spekli 400 palačink, hvala jedcem za prostovoljne prispevke.

Zahvaljujemo se sponzorjem, ki so nam pomagali pri izvedbi tekmovanja in prispevali lepe praktične nagrade, ki smo jih izžrebali v vsaki kategoriji po deset. Sponzorji: Robeta d.o.o., Plezalni center Ljubljana, Eurorent d.o.o., Avant car d.o.o., Shoedoctor, Petzl, Iglu šport, Bevog, Hausbrandt.

Se vidimo prihodnje leto.

Zapisal: Matjaž Jeran

Published On: 03.06.2024Categories: Dogaja se, Tekmovanja, Utrinki, Zgodbe