Tvoja pisarna je svet, saj za svoje delo potrebuješ računalnik, povezavo s spletom in (potencialno) elektriko. Živiš življenje freelancerja/ke, SPjevca/ke oz. delaš od doma. Kdaj sediš doma v pidžami, kdaj po računalniku klikaš na plezalnem tripu v Fontainebleau, kdaj pa si prikovan/a na Ljubljano. Če iščeš prostor za delo, ima čitalnica Grif Bara vse potrebne sestavine.

Prostor za parkiranje se najde (še bolje, da pomisliš na okolje in prideš s kolesom ali javnim prevozom), stoli so udobni, elektrika te čaka pod mizo, kava ali čaj v raztrosu (recimo črni karamelino + rastlinsko mleko), rogljiček in vajb je pravi. Morda imaš v nekem trenutku dovolj in za premor narediš plezalni trening. Če si sam, lahko za plezanje uporabiš samovarovala ali narediš trening na balvanski steni. Morda lahko s pomočjo apikacije za iskanje soplezalcev, poiščeš sorodno dušo.

Ali pa greš na balkon in narediš raztezanje in nekaj vaj za moč. Če rabiš kakšno idejo za vaje, lahko najdeš info v aplikaciji Plezalni Trener.

Ko posije sonce in v deželo pride pomlad, lahko svoje sedišče zamenjaš tudi za vrt in delaš pod milim nebom, plezanju pa se prepustiš na zunanji steni =).

Grif Bar v Plezalnem centru Ljubljana je idealen plac za delo, če lahko delaš od kjerkoli.