Inštruktorju Petru je končno uspelo izpeljati dvodnevni izlet za skupino Cvetke in carji. Mladina se je imela odlično, sam pa je poskrbel za naj vzpon kulturno obarvanega druženja. Čestitke! 🙂

V petek, 8.2.2019, smo se Maj, Andraž, Valentin, Peter, Timna in jaz odpravili na prevečkrat prestavljen dvodnevni izlet skupine Cvetke in carji. Ob devetih zjutraj smo štartali iz Ljubljane, tako da smo že ob desetih prispeli v Osp. Tam se nam je malo kasneje pridružila še Larissa. Kmalu je postalo tako toplo, da nam je bilo žal, da smo kratke hlače pustili doma. Splezali smo dokaj malo smeri in raje uživali na soncu. Po tem, ko sva s Timno ob sončnem zahodu zlezli »zlizano, ampak še zmeri lepo« smer Ženski četrtfinale, smo počasi pospravili stvari in šli na večerjo k Vovku. Na poti do apartmaja smo se zmenili, da bomo praznovali Prešernov dan z recitacijo pesmi ob osmih, ki smo jo zaradi predanosti taroku izpeljali malo kasneje. Andraž in Maj sta se odločila, da bosta dan zaključila s treningom za moč, ostali pa smo se raje še naprej prepustili taroku in piškotom. Zaspali smo ob kvalitetni glasbi (in utripajočem zvočniku).
Po zajtrku smo spakirali vse stvari in šli plezat v Miško. Temperature so bile še višje kot prejšnji dan, plezališče pa precej prazno. Družbo nam je delal tudi pes Pablo, ki smo ga vsi vzljubili. Po ogrevalnih 6a-jih se je vsak lotil malo težje smeri. Uspešna sta bila le Valentin, ki je v drugem poskusu zlezel Danger zone, in Peter, ki je zlezel svoj dolgoletni projekt Rocknroll in bil zato še cel dan nasmejan. Ostali smo na žalost padali in svoje (prej nam neznane) projekte prihranili za zimski tabor.

Poročilo napisala Laura iz skupine Cvetke in carji

Published On: 19.02.2019Categories: Zgodbe