Ekipa slovenske mladinske plezalne reprezantance na mednarodnih tekmah dosega odlične rezultate. Za vsakim rezultatom se skriva veliko treningov in kakovostnega trenerskega dela. V petek, 25. marca 2016 od 17:30 dalje bo v Plezalnem centru Ljubljana potekala predstavitev reprezentance z delavnicami za obiskovalce.
Tokrat se bodo mladi reprezentanti sami postavili v vlogo trenerjev in obiskovalcem prišepnili kakšen nasvet o tem, kako plezati in trenirati še bolje. Obravnavane teme bodo obsegale ogrevanje, preventivo pred poškodbami, trening na balvanski steni in plezanje na visoki steni. Na delavnice ste vabljeni vsi plezalni navdušenci od 7 do 99 let. Reprezentantje in trenerja Anže Štremfelj in Gorazd Hren bodo poskrbeli, da bodo vaše roke in prsti ob koncu primerno utrujeni in glava polna novih znanj. Po delavnicah ob 20:30 sledi predstavitev uspehov in dela reprezentance v preteklem letu. Da ne bo ostalo le pri govorjenju, bodo  reprezentanti demonstirali plezanje najtežjih in najbolj atraktivnih smeri v Plezalnem centru. Kot se spodobi bomo večer zaključili z žurom z DJ Švabom v Grif Baru in licitacijo zmagovalnih majic.
Cena udeležbe na delavnicah je 13€, gledalci in starši 3€. Samostojno plezanje v plezalnem centru v času delavnic ni mogoče, saj bodo aktivnosti potekale v vseh dvoranah. Po 20.30 bo mogoče plezati z večerno karto, ki po novem stane 6€.
Vsa zbrana sredstva iz naslova vstopnic in udeležbe na delavnicah bodo namenjena še bolj kakovostnem delu reprezentance.

Podroben potek dogajanja

1. DELAVNICE

OGREVANJE (skupno za vse udeležence delavnic)
BALVANIRANJE
TEKMOVALNO PLEZANJE / TAKTIKA IN IZVEDBA
POWER SESSION DELAVNICA
VZDRŽLJIVOSTNI SESSION NA VELIKI STENI

2. PREDAVANJE SELEKTORJA
– predstavitev dela in glavni namen dogodka
3. ŠOV
– plezanje težkih smeri reprezentantov

4. DRUŽENJE / ŽUR IN LICITACIJA “ZMAGOVITIH MAJIC” Z DJ ŠVABOM

Delavnice so super primerne za vse mlade tekmovalne navdušence ter tudi odrasle rekreativce od začetnikov, plezalcev srednje stopnje, pa do tistih najbolj motiviranih in močnih. Torej plezalce vseh nivojev. Poleg koristnega znanja s svojo udeležbo prispevate k dobremu namenu!

PRIDI IN PODPRI MLADINSKO REPREZENTANCO!

Published On: 17.03.2016Categories: Dogaja se, Napovednik dogodkov, Predavanja, Zgodbe