V spomina na pogrešana alpinista, objavljamo prošnjo AO Kamnik za pomoč njunima družinama. Stopimo skupaj in pomagajmo po svojih najboljših močeh!

Dnevi tečejo, člani Alpinističnega odseka PD Kamnik in GRS Kamnik, pa se še vedno težko soočamo z mislijo, da se naša dva člana, Aleš Holc in Peter Mežnar, ne bosta več vrnila z julijske raziskovalne odprave v kitajske gore nad dolino reke Shaksgam. Njuni življenji, življenji alpinističnih inštruktorjev in gorskih reševalcev, v veliki meri posvečeni goram in naravi, raziskovanju strmih sten, iskanju in utrjevanju vezi med ljudmi, nesebični pomoči drugim in razdajanju znanja mladim rodovom sta vplivali tako na prijatelje v AO Kamnik in v Društvu GRS Kamnik, kot na vse tiste, ki so z njima delili vrv ali bili kako drugače povezani.

Upravni odbor in člani AO Kamnik smo se odločili, da za pokritje stroškov reševanja in za pomoč njunima družinama pri Planinskem društvu Kamnik, Šutna 42, 1240 Kamnik odpremo namenski transakcijski račun SI56 0231 1026 1048 689 (NLB), kamor lahko nakažete denarna sredstva.

Z SMS sporočilom (na številko 1919 s ključno besedo GORA5) pa lahko prispevate 5 EUR. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, Debitela, Tušmobila in Simobila. Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani DGRS Kamnik.

Za vašo pomoč in za ohranjanje spomina na Aleša in Petra se vam člani AO Kamnik najlepše zahvaljujemo.

Alpinistični odsek Kamnik in Gorska reševalna služba Kamnik

Published On: 05.08.2014Categories: ZgodbeTags: , , , , ,