Na koncertu “prismojencev” v Grif baru je bil res noro vzdušje. Predskupina Astrid Lindgren je ogrela občinstvo in mikrofone, Prismojeni Profesorji Bluesa pa so dobesedno zažgali atmosfero in popeljali zabave željne obiskovalce v nove dimenzije. “Špil” se je raztegnil pozno v noč.

Fuzija športnega plezanja in glasbenega kulturnega dogodka je uspela v polni meri. V vseh dvoranah se je tudi v času koncerta plezalo; v veliki dvorani je bilo kar nekaj navez in tudi v balvanski dvorani so navdušenci nad nočnim plezanjem brusili svoje gibe in moč.

Vsem članom ekipe, ki smo pred koncertom malce trepetali, kako se bo vse skupaj izšlo, se nam je odvalil kamen, ker nam je uspelo izpeljati prvi resen glasbeni dogodek v samem Grif baru.  Navdušeni smo bili nad tem, da nam je uspelo postaviti celo pravi pravcati oder in da smo uspešno stestirali novo ozvočenje. Da se! Tako lahko že zdaj napovemo, da vas v prihajajočem letu čaka še veliko dobrih koncertov. Lahko že namignemo, da bodo “prismojenci” redni glasbeni gostje plezalnega centra oz. Grif barčka, saj bodo v letu 2015 zagotovo vsaj še dvakrat nastopili.

Zažigal je tudi Organic Garden (aka Kris) s svojim zelenim Citroenovim Food truck mobilom pred centrom, ki je poskrbel za prijetne dišave in, najpomembneje, zadovoljno polne želodčke.

Pridno delamo naprej, da se izognemo zapletom, ki so nas malce presenetili na prvem resnem koncertnem dogodku. Maksimalno se bomo potrudili, da bo v prihodnje organizacija in postrežba še na višjem nivoju. Kulturalizacija športnega plezanja in alpinizma v Plezalnem centru Ljubljana, nam že daje občutek, da lahko plezalni center z Grif barom postane pravo športno-kulturno središče v naši deželici. Veliko vetra v jadra in strastno občinstvo si želimo tudi v bodoče. Hvala vsem podpornikom in vsem obiskovalcem, da ste prišli in nam s svojo energijo pomagali narediti tako dober žur.

FOTO: Anže Klarič

Published On: 19.11.2014Categories: Dogaja se, Grif Bar, ZgodbeTags: , , ,