Dobrodelni koncert ZATRIMO HUDIČA, ki smo ga skupaj z “Zelo simpatičnimi brati” in triom ŽJK organizirali na lep poletno-jesenski ponedeljkov večer je odlično uspel, saj se je pred plezalni centrom nabralo lepo število dobre “muzike” željnih obiskovalcev. In niti slučajno niso bili razočarani!

Trio ŽJK (Tomaž Žganjar, Janez Jazbec in Boris Kofol) je občinstvo privedel v pravo koncertno vzdušje, ki se je z nastopom peterice “simpatičnih bratov”, Branka Završana, Boštjana Gombača, Uroša Rakovca, Blaža Celarca in Žige Goloba, oziroma Los hermanos muy simpaticos, razvilo do vrhunca. V originalni odpravi s pristnimi lasuljami so “zažigali” do konca, za vrhunsko zabavo pa so poskrbeli s komičnimi virtuoznimi priredbami znanih slovenskih in tujih uspešnic.

Večer je bil uspešen tudi z vidika zbiranja dobrodelnih sredstev za prijatelja, ki bije boj s hudo boleznijo, saj je vsota presegla vsa pričakovanja. Hvala vsem, ki ste prispevali za dober namen!

Odlično vzdušje in nadvse uspešen večer je dobra popotnica za bodoče dogodke v Grif baru in Plezalnem centru Ljubljana. Hvala vsem glasbenikom in vsem sodelujočim, ki ste pripomogli, da je v plezalni hiša zvenela tako dobra glasba.

Se vidimo spet na plesni predstavi Shine (Sijaj), ki se bo v plezalnem centru – tokrat v Veliki plezalni dvorani – odvijala v petek, 3. oktobra 2014. Podrobnosti sledijo kmalu! 🙂

Fotografije: Nina Špolar