V soboto, 20. maja, sta se zgodila kar dva športnoplezalna spektakla – en na Kongresnem trgu in en v Plezalnem centru Ljubljana 😉

Pri nas smo gostili 5. tekmo Zahodne lige. Plezalo je 248 mladih plezalcev iz zahodnega dela Slovenije. Domači “team” je vedno bolj utečen in tekma je gladko potekala. Zelo številčno so nas predstavljali domači plezalci, tekmovalo jih je kar 47! Pohvale gredo vsem tekmovalcev – domačim in tujim – za udeležbo, trud in pogum!

Od domače ekipe so se med prvih osem uvrstili:
Lev Elikan Longo pri starejših cicibanih (6. mesto), Jennifer Buckley in Julija Batagelj pri starejših cicibankah (6. in 8. mesto), pri mlajših dečkih Jaka Jaki (2. mesto) in Jakob Furlan (6. mesto), pri mlajših deklicah Živa Golob (2. mesto) in Minea Gorec (4. mesto).
V starejših kategorijah je pri starejših deklicah Ajda Golob zasedla 3. mesto, pri kadetinjah Klara Avanzo 1., Katja Mesarič 3. in Kristina Zajec 4. Pri starejših dečkih je bila neverjetna domača ekipa fantov. Zmagal je Jakob Pogačar, drugi je bil Anej Batagelj, tretji Lan Marion Roženbergar, 4. Nik Sajovic in 7. Jakob Kos. Med kadeti je bil Jan Verdellis 3. in Luka Marčič 5.

Zahvala in pohvala gre tudi celotni organizacijski ekipi – postavljalcem – Davidu, Miškotu in Jeryju, glavni sodnici Maji, Mojci za obdelavo rezultatov, Andreju in Gašperju za napovedovanje, vsem sodnikom in varovalcem, Mihatu in celi mladinski ekipi.

Se vidimo naslednje leto!

 

Rezultate najdete TUKAJ. Vabljeni k ogledu galerije!

 

Published On: 25.05.2017Categories: Mladina, Tekmovanja, ZgodbeTags: , , , , , ,