Na zadnji tekmi Zahodne lige v Šenčurju, ki je potekala v soboto  9. maja je mladina ponovno navdušila z dobrim plezanjem. Stena v Šenčurju je precej previsna, kar zahteva odločno plezanje.

Pri mlajših cicibankah je odlično odplezala Julija, ki je prišla tik pod vrh smeri in dosegla super peto mesto. Dobro sta plezali tudi Lori in Tinka.

Pri starejših cicibankah je Naja uspešno preplezala prvo smer in se dotaknila vrha druge smeri. Za superfinale ji je zmanjkal le kanec sreče. Dobro je plezala tudi Minea, ki je z dobro tehniko brez težav preplezala prvo smeri in prišla visoko v drugi smeri. Vsekakor odlična motivacija za naprej.  Prvo smer je pleplezala tudi Nina, ki poleg ŠPO Onger Trzin trenira tudi pri nas. Prija in Hana sta se pridobili novo izkušnjo iz tekmovanj, kar je vsekakor dobrodošlo.

Pri starejših cicibanih je Jakob dobil nehvaležno prvo štartno številko, ki jo je spodobno izkoristil, sploh če pomislimo, da trenira šele prvo leto. Luka J., ki ob poledeljkih pleza z našo tekmovalno skupino je po superfinalu dosegel odlično 3. mesto.

Mlajši dečki in deklice so naša najštevilčneje zastopana kategorija. Pri mlajših deklicah je odlično odplezala Maša, ki je uspešno preplezala prvo smer. Dominika, ki tudi trenira na v našem centru je dosegla super 5. mesto. Ostala dekleta so bila blizu, z bolj sproščenim plezanjem in nekaj boljšo kondicijo in kakšnim tehničnim trikom bo šlo naslednjič še višje. Bravo Larissa, Ronja in Tea.

Mlajši dečki so pokazali iz kakšnega testa so. Anej je bil 2., Lan 3., Nik Sajovic 6.. Spodobno so plezali tudi Jakob, Gaber in Robert

Tudi po skupnem seštevku vseh tekem je bila mladina odlična.

Bravo mladina!

 

Published On: 13.05.2015Categories: Mladina, Tekmovanja, ZgodbeTags: , , ,