V soboto, 1. aprila je v Kamniku potekala tretja tekma Zahodne lige (prva je bila hitrostna na Jesenicah in druga balvanska v Radovljici). Tudi tokrat se je tekme udeležila številčna ekipa naših tekmovalcev. Bilo jih je kar 31. Kar nekaj mladih tekmovalcev je poseglo po najvišjih mestih. Čestitke celotni ekipi za trud in zagnanost!

Že ob 8:30 uri so s plezanjem štartale najmlajše punce. Laura Čepon je edina zastopala naše barve pri ml. cicibankah in zasedla odlično peto mesto.

Pri starejših cicbankah je bila ekipa številčnejša. Julija Batagelj je ponovila super rezultat iz Radovljice in se veselila sedmega mesta. Jennifer je bila na svoji drugi balvanski tekmi odlična 12. Maja je zasedla 27. mesto in Naja 31.
Pri starejših cicibanih je bil Lev Elikan Longo odličen tretji in dobil svojo prvo medaljo. Prva je zmeraj najtežja! Kolega Tit Kosmač Ahčan se mu je pridružil na podelitvi, zasedel je 8. mesto. Trojčki Gal, Nik in Tim Trampuš so bili 19., 24., in 27. Nekateri balvani so bili vseeno lažji, če si imel kakšen centimeter več…

Največ predstavinic smo imeli pri mlajših deklicah. Naja Jelčič je prvič stopila na vrh zmagovalnega odra, Minea Gorec pa je bila blizu, na 3. mestu. Nina Kralj je bila 17., Hana 23., Zoja 24., Jerneja 26., Ula 30. in Ana 40.
Naji se je pri zmagovalcih pri mlajših dečkih z odličnim nastopom pridružil Jaka Jaki. Jakob Furlan je bil 11., Tevž pa 24.

Dan se je prevesil v večer, otroci in mladina pa so še kar plezali. Ob 19h se je začela tekma za starejše dečke in deklice skupaj s kadeti in kadetinjami. Svojo prvo medaljo na balvanski tekmi je osvojil Jakob Pogačar, ki je bil odličen 2. Balvan za podium je splezal v dobesedno zadnjih sekundah tekme. Čestitke za borbenost! Gaber je bil 10., David Maj 11., Maks Matej pa 12.
Med starejšimi deklicami je bila najboljša Larissa s 13. mestom, Lana je bila 19., Neža 20., Eva Dana 23. in Višnja 28.

Pri kadetinjah nas je zastopala Klara Avanzo in zmagala!

Še enkrat čestitke vsem predvsem za borbenost in odlično energijo. Se vidimo še močnješi na naslednji tekmi. 🙂

Rezulate najdete TUKAJ.

 

 

Published On: 03.04.2017Categories: Mladina, Tekmovanja, ZgodbeTags: , , , , , , ,