Na zadnji tekmi Zahodne lige v Šenčurju (25.5.) smo imeli 13 tekmovalcev.
Laura in Katjuša sta se med starejšimi cicibankami odrezali odlično, še posebej se je izkazala Laura s tretjim mestom na tekmi, s tako dobrim plezanjem pa je domov odnesla tudi pokal za skupno tretje mesto. Gal in Urban sta med starejšimi cicibani tudi plezala odlično, bila sta 6. in 7.
Med mlajšimi dečki in deklicami so plezali Julija, Ajda, Lev, Tit in Luka. Vsi so plezali do konca moči, za kakšen vidnejši rezultat pa jim je zmanjkal le kanček sreče.
Med starejšimi deklicami so tekmovale Zoja, Ula in Kiara, ki ima tekme tako rada, da je tekmovala kar s poškodovano dlanjo. Vse so plezale odlično, Uli pa je za tretje mesto zmanjkalo le 15s! Med fanti pa je naše društvo zastopal Tevž.

Poročilo je napisala inštruktorica Maša Arnšek, ki je otroke spremljala na tekmi.

Za sklepno misel pa smo prosili inštruktorja Miho Kerna, ki je napisal:

S tekmo v Šenčurju se je Zahodna liga 2018/2019 zaključila. Sezona je bila uspešna, pridobili smo nove izkušnje, veliko dobrih uvrstitev in motivacijo za naprej. Vsem tekmovalkam in tekmovalcem čestitam za vse nastope in uvrstitve, še posebej pa čestitke tistim, za katere je bila to zadnja sezona, saj ste pokazali veliko zrelosti in še več dobrega plezanja. Se vidimo jeseni v Vipavi.

 

 

Published On: 13.06.2019Categories: Zgodbe